Hiphop dans 12-16 årige

Info

Kategori

Breddehold


Alder (fødselsår)

12-16 år (2008-2012)


Beskrivelse

Dette nye dansehold er for alle unge i alderen 12-16 år. Både piger og drenge - erfarne og nye dansere.

På dette hold skal vi, med afsæt i de fundamentale grundtrin, udforske en bred vifte af dansestile - primært hiphop, dancehall, afro og house. 

Vi vil have særlig fokus på udfordringer, sjov samt et trygt rum til at lære og prøve grænser af. Målet er at skabe et energisk dansefællesskab for unge piger og drenge, der er klar til at give den gas sammen.

Alle er velkomne på holdet - både dem der har danset før, dem der har gået/går til gymnastik, dem der har lavet noget helt andet og for dem godt kunne tænke sig at komme i gang med noget.

Forventningen er, at man gør sit bedste og har lyst til at lære :-)


Om underviseren

Underviseren på holdet hedder Nanna Bille. Hun har som barn dyrket gymnastik (bl.a. TeamGym), men det er dansen der har været hendes primære sport de seneste år. Hun har danset på eliteniveau og deltaget i både nationale og internationale konkurrencer. 

Nanna har danset mange forskellige stilarter: afro, Hiphop, High Heels, Girly, Commercial, Freestyle, House, Waacking, Popping, Dancehall og mange flere - og hun glæder sig til at give dansen videre og inspirere unge i Ringsted.

 

Kontakt trænerteam

Nanna Bille

nanna@skyttebille.dk

tlf. 61692413

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

HipHop dans 12-16 årige10
Onsdag Tid: 16:30 - 18:00
Sted: Ringsted Sportcenter, Multisal
Instruktør: Nanna Bille /
Holdnummer: 10
Periode: 21.02.2024 - 29.05.2024
Tilmeldte: 11/15
Pris: 200 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram