Grand Prix mini 8-10 + 10-12

Info
Kategori:  
Konkurrence/øvet hold 
 
Alder (fødselsår):   
8-12 år (2011-2015)  
 
Beskrivelse: 

Grand Prix Gymnastik er en rytmisk form for konkurrencegymnastik på gulv for piger. Kropsbevægelser, smidighed, balancer, spring over gulv samt elementer fra ballet er i denne sport hovedelementer.

Til konkurrencerne får holdet fine dragter med sten, glimmer og farver.

Vi er til fire årlige konkurrencer samt opvisninger, hvor det er vigtigt for os, at pigerne får gode og sjove oplevelser.

Til træningerne danner pigerne tætte venskaber og får et godt sammenhold.

"Så kan du lide flotte dragter, hårde (og sjove) træninger og god musik? -Så kan det være, at du skal prøve Grand Prix Gymnastik!" :-)

 
Forældreinformation:
Da Grand prix gymnastik er en konkurrencesport er det vigtigt med god opbakning fra forældrene. Dette gælder hjælp til at prioritere træningen i hverdagen, samt hjælp til konkurrencer og opvisninger. Det kan F.eks. være med kørsel til konkurrencer og heppekor. Generelt forventes der at gymnasterne deltager til alle konkurrencer og så vidt muligt alle opvisninger. Dette fordi det er en konkurrencesport, og fordi det styrker sammenholdet blandt pigerne at få nogle gode oplevelser sammen.
    
Andre udgifter:                                  
I kontingentet er leje af  dragter inkluderet. Dog kan der forekomme ekstra udgifter i løbet af sæsonen fx. ting til håret, når vi skal til konkurrence.
 
Kontakt trænerteam:
Hvis der er spørgsmål eller man ønsker at deltage til prøvetræning i starten af sæsonen, er man velkommen til at kontakt: 
Sara Rebekka Møller tlf.: 42261440 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

33
Tirsdag Tid: 17:00 - 19:00
Sted: Ahorn, Hallen
Torsdag Tid: 16:30 - 19:00
Sted: Ahorn, Hallen
Instruktør: Anna-Mathilde Søgaard Laursen / Sara Møller /
Hjælpeinstruktør: Malou Madsen /
Periode: 15.08.2023 - 21.06.2024
Tilmeldte: 19/25
Pris: 4500 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram