TeamGym Micropiger talent

Info

Kategori:

Konkurrence/øvet hold


Alder (fødselsår):

8-10 år (2015-2013)


Beskrivelse:

TeamGym er konkurrencegymnastik, hvor 6-12 gymnaster på et hold dyster mod andre i tre forskellige discipliner; banespring, trampolinspring og rytmeserie. Konkurrencegymnastik er talentudvikling og henvender sig til piger der gerne vil yde en indsats både til træning og derhjemme.

Det er en forudsætning, at du har gået til gymnastik før og som minimum allerede kan lave et færdigt araberspring og en salto i trampolinen. Til træning arbejder vi på banen med flik-flak, flik-salto, kraftspring med salto, og på trampolinen saltoer med skruer og overslag, men også udførelsen af en rytmeserie til brug ved konkurrencen samt momenter hertil. Derfor forventes det at du kommer til træning, klar til at lære, og vi trænere forventer at du øver aktivt derhjemme, både spring og rytmiske momenter, såsom balancer og sekvenser.

Yderligere info:

Vi er seriøse, og vi forventer du prioriterer din træning højt. Det forventes man deltager til alle ekstra træninger samt alle konkurrencer (3-4 stk).


Forældreinformation:

Konkurrencegymnastik kræver engagerede forældre. Holdet har en lukket facebookgruppe, hvor information fra trænere gives og evt. afbud til træning meldes.

I starten af sæsonen vil der blive afholdt et forældremøde, hvor I som forældre vil få informationer om hvad det vil sige at gå på et konkurrencehold, vigtige datoer og andre informationer omkring konkurrencer. Derudover forventes det at I forældre melder jer til praktiske opgaver som for eksempel tilmeldinger, bestilling af dragter, fællesarrangementer hvis det skal afholdes


Udgifter

Følgende udgifter er med i kontingentet: leje af opvisningsdragt, konkurrencegebyr, gebyr til RTV (Ringsted Teamgym Venner - forældreforening) og licens.

Der kan være ekstra udgifter i forbindelse med ny træningsdragt til nye gymnaster eller udskiftning af størrelse samt træningsovernatning/dage og sociale arrangementer (Såfremt at det bliver planlagt i løbet af året)


Kontakt trænerteam:

Trine Ploug Wagner Tlf: 40964744


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

TeamGym Micropiger talent20A Få pladser
Torsdag Tid: 16:15 - 18:30
Sted: Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset
Lørdag Tid: 12:00 - 14:00
Sted: Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset
Instruktør: Celine Ploug Wagner / Trine Ploug Wagner /
Hjælpeinstruktør: AlexanderThore Jensen / Augusta Thomsen / Camille Ploug Wagner / Cecilie Marie Jensen / Cimone Ploug Wagner / Emil Vilsner / Emma Slott Fobian / Laura Stuckert / Michelle Larsson / Sofie Pedersen /
Holdnummer: 20A
Periode: 15.08.2023 - 20.06.2024
Tilmeldte: 28/30
Pris: 4200 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram