TeamGym MicroMix

Info

Kategori:

Konkurrence/øvet hold  

 

Alder (fødselsår):

9-11 år (2014-2012)

 

Beskrivelse:

TeamGym MicroMix er et nyt konkurrencehold for gymnaster der har mod på nye udfordringer og som gerne vil yde en indsats både til træning og hjemme. TeamGym er konkurrencegymnastik, hvor 6-12 gymnaster på et hold dyster mod andre i tre forskellige discipliner; banespring, trampolinspring og rytmeserie.

Holdet skal deltage i en testkonkurrence i december og i to regionale konkurrencer til foråret.

Vi skal dygtiggøre os i TeamGyms discipliner mens vi har det sjovt.

Holdet er for drenge tilmeldt hold 09b samt udtagende piger fra TeamGym Micropiger.


Yderligere info:

Vi er seriøse, og vi forventer du prioriterer din træning højt. Det forventes man deltager til alle ekstra træninger samt alle konkurrencer (3-4 stk).


Forældreinformation:

Konkurrencegymnastik kræver engagerede forældre. Holdet har en lukket facebookgruppe, hvor information fra trænere gives og evt. afbud til træning meldes.

I starten af sæsonen vil der blive afholdt et forældremøde, hvor I som forældre vil få informationer om hvad det vil sige at gå på et konkurrencehold, vigtige datoer og andre informationer omkring konkurrencer. Derudover forventes det at I forældre melder jer til praktiske opgaver som for eksempel tilmeldinger, bestilling af dragter, fællesarrangementer hvis det skal afholdes


Udgifter

Følgende udgifter er med i kontingentet: leje af opvisningsdragt, konkurrencegebyr, gebyr til RTV (Ringsted Teamgym Venner - forældreforening) og licens.

Der kan være ekstra udgifter i forbindelse med ny træningsdragt til nye gymnaster eller udskiftning af størrelse samt træningsovernatning/dage og sociale arrangementer (Såfremt at det bliver planlagt i løbet af året)

  

Kontakt trænerteam:

Trine Ploug Wagner Tlf. 40964744

 


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

20C
Tirsdag Tid: 16:30 - 17:15
Sted: Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset
Instruktør: Celine Ploug Wagner / Trine Ploug Wagner / Tina Mogensen /
Hjælpeinstruktør: Camille Ploug Wagner /
Periode: 15.08.2023 - 18.06.2024
Tilmeldte: 10/10
Pris: 1250 kr.
Udsolgt
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram