Fredagstons for familier

Info

Holdnavn:
Fredagstons for familier

Kategori:
Breddehold

Alder(fødselsår):
6-99 (2016+) 

Beskrivelse:
Dette er et helt nyt hold i foreningen - vi har en sæson på bagen :-) Formålet er at få rørt sig sammen som familie, have det sjovt, træne, lege, grine, svede og få pulsen op - ooog måske støve nogle af sine gamle tricks af - eller lære nye.

Holdet træner frem til lokalopvisningen - så mon ikke vi skal deltage? 
Hvert medlem skal meldes til - det er desværre ikke muligt at lave en "samlet tilmelding". Mød bare op, og så klarer vi det praktiske sammen.

Holdet er for børn på minimum 6 år og deres forældre, moster, onkel eller en anden voksen som barnet/børnene kan lokke med til at være aktiv :-)
De voksne behøver ikke at have gået til gymnastik før, men skal have lyst til og mod på at kaste sig ud i at lege, lave kolbøtter, springe i trampoliner og hvad vi ellers kan finde på. 

Vi starter med fælles opvarmning med leg, styrke, pulsen op og smidighed og herefter sætter nogle baner/stationer op og udnytter de faciliteter og muligheder der er i gymnastikhuset - og slutter med stikbold!

Efter en time hjælpes vi ad med at rydde op, og nyder at kunne starte weekenden på en aktiv måde sammen med familien.

Vi  er et team på tre trænere - holdledere - som igangsætter og faciliterer træningen. Men ligger du inde med skjulte talenter, trænerkompetencer, cirkustrick eller lignende, så byd endelig ind.

Om instruktørerne:
Mie Tedaldi - er springgymnast, har tidligere trænet børnehold i foreningen. 

Emmeline Bolø - er tidligere spring- og rytmetræner og har i mange år fungeret som spring og rytmetræner på både familie-, børne. og konkurrence hold.

Oline Sohrbeck-Nøhr - er gymnast, underviser i Leg & bevægelse, familie akroyogainstruktør og capoeiratræner. 

Kontakt trænerteam 
olinedagmar@gmail.com eller tlf. 51701805

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram