Info
Holdnavn:
Art of Circles mini 6-10 år (hjul show mini)
 
Kategori:
Breddehold
 
Alder (fødselsår):
6-10 år (2009-2013)
 
Beskrivelse:
Har du lyst til en vild form for gymnastik? Vende på hovedet, og lave shows, hvor publikum gisper!? Så er det vores hold du skal gå på.På "Art of Circles mini" træner vi grundlæggende og muskelopbyggende gymnastik, der bygger kroppen op til gymnastik i hjulet.  
 
Vi deler holdet i mindre grupper og træner både hjul, håndstand, vejrmøller, spring, rytme og mange andre færdigheder, der gør den enkelte gymnast kar til opvisninger i hjulet. 
 
Vi træner først de grundlæggende øvelser i hjulet. Derefter arbejder vi med sværere elementer. Vi arbejder i fællesskab hen imod en kreativt og showpræget opvisning, der indeholder rytmiske gulv og hjuløvelser alt afhængig af gymnastens/holdets niveau.
 
Det er vigtigt at træne og vedligeholde smidighed og styrke, derfor vil der være lidt hjemmetræning, svarende til ca. 20 min pr. uge.    
 
Desuden træner vi bestemte serier i hjulet. Når serien kan udføres korrekt kan gymnasten deltage i udtagelse til Hjulet Show +13 år og komme med holdet til opvisninger rundt i hele landet.   
 
Forældreinformation:
Der må påregnes udgifter til showdragt og sko.
Det forventes, at forældre deltager, når redskaberne skal flyttes i forbindelse med opvisninger og lign.
Det forventes, at forældre deltager i kørsel til opvisninger og lign.  
 
Om instruktøren:        
Viktoria har dyrket gymnastik i ca. 6 - 7 år. Hun har både gået til springgymnastik, og går også selv på Hjulet Show ”Senior”. Derfor har hun en masse viden om både: spring, rytme og hjul.
Johnny  har trænet kampsport af forskellige slags i 10 år.  For 6år siden Begyndte han og træne børn i spring gymnastik og har trænet et år med hjulet.  
 
Kontakt trænerteam:
Johnny:  pedersen.johnny06@gmail.com eller tlf. 40159451
Viktoria: 51956692 
 
Periode: 
Sepember-juni
 
Kendte datoer:
Lokalopvisning i februar/marts
Sommeropvisning juni
Evt. Søskovstævnet juni
 
Andre udgifter:
Der oprettes event til køb af dragt.
Vi bruger sorte Kawasaki sko, som man selv
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
  Ringsted IF Gymnastikafdeling - Tværalle 8 - 4100 Ringsted