Klubmodul henter siden
TeamGym Minipiger DK Serie
TeamGym Minipiger Danmarksserie | 21B
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Kategori:

Konkurrence/øvet hold  

 

Alder (fødselsår):

11-14 år (2009-2012)

 

Beskrivelse:

TeamGym er konkurrencegymnastik, hvor 6-12 gymnaster på et hold dyster mod andre i tre forskellige discipliner; banespring, trampolinspring og rytmeserie. Konkurrencegymnastik er talentudvikling og henvender sig til piger der gerne vil yde en indsats både til træning og derhjemme.

Det er en forudsætning, at du har gået til gymnastik før og allerede kan lave araber-flik samt salto med skrue i trampolinen.

Vi stiller op i Teamgym Danmarksserie rækken. Holdet deltager i SM samt forbundsmesterskabet som afvikles over to runder. Til træning arbejder vi på banen med flik-flak, flik-salto, kraftspring med salto, og på trampolinen saltoer med skruer og overslag. men også udførelsen af en rytmeserie til brug ved konkurrencen samt momenter hertil. Derfor forventes det at du kommer til træning, klar til at lære, og vi trænere forventer at du øver aktivt derhjemme, både spring og rytmiske momenter, såsom balancer og sekvenser.

Yderligere info:

Vi er seriøse, og vi forventer du prioriterer din træning højt. Det forventes man deltager til alle ekstra træninger samt alle konkurrencer (3-4 stk).


Forældreinformation:

Konkurrencegymnastik kræver engagerede forældre. Holdet har en lukket facebookgruppe, hvor information fra trænere gives og evt. afbud til træning meldes.

I starten af sæsonen vil der blive afholdt et forældremøde, hvor I som forældre vil få informationer om hvad det vil sige at gå på et konkurrencehold, vigtige datoer og andre informationer omkring konkurrencer. Derudover forventes det at I forældre melder jer til praktiske opgaver som for eksempel tilmeldinger, bestilling af dragter, fællesarrangementer hvis det skal afholdes.


Udgifter

Følgende udgifter er med i kontingentet: leje af opvisningsdragt, konkurrencegebyr, gebyr til RTV (Ringsted Teamgym Venner - forældreforening) og licens.

Der kan være ekstra udgifter i forbindelse med ny træningsdragt til nye gymnaster eller udskiftning af størrelse samt træningsovernatning/dage og sociale arrangementer (Såfremt at det bliver planlagt i løbet af året)


Kontakt trænerteam:

katrine-darling@hotmail.com 


Læs mere
Startdato
15.08.2023
Slutdato
20.06.2024
Tid/Sted
Tirsdag 16:45-18:30 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Torsdag 17:30-19:30 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Lørdag 14:00-16:00 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset
Pris
4200,00 kr.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram