Klubmodul henter siden
TeamGym micropiger aspirant
TeamGym micro Aspirant | 20B
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Kategori:

Øvet/konkurrence hold

 

Alder (fødselsår):’

7-9 år (2016-2014)

 

Beskrivelse:

TeamGym er konkurrencegymnastik, hvor 6-12 gymnaster på et hold dyster mod andre i tre forskellige discipliner; banespring, trampolinspring og rytmeserie. Konkurrencegymnastik er talentudvikling og henvender sig til piger der gerne vil yde en indsats både til træning og derhjemme.

Det er vigtigt at du har gået til gymnastik før og selv kan lave et araberspring og en salto. Til træning arbejder vi videre henimod flik-flak og hoftebøjede salto, men også udførelsen af en rytmeserie til brug ved konkurrencen. Derfor forventes det at du kommer til træning, klar til at lære., og vi trænere forventer at du øver aktivt derhjemme, både spring og rytmiske momenter, såsom balancer og sekvenser.


Forældreinformation:

Konkurrencegymnastik kræver engagerede forældre. Holdet har en lukket facebookgruppe, hvor information fra trænere gives og evt. afbud til træning meldes.

I starten af sæsonen vil der blive afholdt et forældremøde, hvor I som forældre vil få informationer om hvad det vil sige at gå på et konkurrencehold, vigtige datoer og andre informationer omkring konkurrencer. Derudover forventes det at I forældre melder jer til praktiske opgaver som for eksempel tilmeldinger, bestilling af dragter, fællesarrangementer hvis det skal afholdes.


Udgifter

Følgende udgifter er med i kontingentet: leje af opvisningsdragt, konkurrencegebyr, gebyr til RTV (Ringsted Teamgym Venner - forældreforening) og licens.

Der kan være ekstra udgifter i forbindelse med ny træningsdragt til nye gymnaster eller udskiftning af størrelse samt træningsovernatning/dage og sociale arrangementer (Såfremt at det bliver planlagt i løbet af året)


Kontakt trænerteam:

Trine Ploug Wagner Tlf. 40964744

 


Læs mere
Startdato
17.08.2023
Slutdato
20.06.2024
Pris
3000,00 kr.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram