Klubmodul henter siden
TeamGym micropiger
20b
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Holdnavn:
TeamGym Micropiger
 
Kategori:
Konkurrence/øvet hold 
 
Alder (fødselsår):
2012-2013  
 
Beskrivelse:
Konkurrencegymnastik er talentudvikling. Holdet henvender sig til piger som gerne vil yde en indsats både til træning og der hjemme. Det er en forudsætning, at du har gået til gymnastik før og allerede kan lave en pæn vejrmølle og araberspring og har leget med salto i trampolinen.

Vi stiller op i Teamgym Talentrækkerne. Konkurrencen afvikles over to runder. Alle gymnaster deltager i rytmeserie, men kun 6 springer i hver springomgang.

Vi stiller med det antal hold der er gymnaster til. Som udgangspunkt er der 10 gymnaster på hvert hold. Så antallet af hold afhænger af det samlede antal gymnaster på holdet. De deles ind på holdene til konkurrencen efter niveau.

1. holdets træning kan forlænges med 30 minutter pr. træning. Den forlængede træning sker når holdene er sat, efter ca. en måneds træning.

Alle hold deltager i SjællandsCup i starten december.

Hjemmetræning:
I perioder af sæsonen kan det være nødvendigt med hjemmetræning, hvilket både gælder rytme, spring og styrke. Hjemmetræning kan være nødvendigt for hele holdet eller for enkelte gymnaster.

Det kræver god styrke at lave spring med fart på, så det er derfor vigtigt at det ligger til barnets natur at stå på hænder, lave vejrmøller eller anden form for træning dagligt.

Yderligere info:

Vi er seriøse, og vi forventer du prioriterer din træning højt. Det forventes man deltager til alle ekstra træninger (2-3 stk) samt alle konkurrencer (3-4 stk).

Konkurrencegymnastik kræver engagerede forældre.

Holdet har en lukket facebookgruppe, hvor information fra trænere gives og evt. afbud til træning meldes.

I kontingentet er der indregnet licens samt deltagergebyr til hhv. SjællandsCup og konkurrencerne. For piger som kommer på 1. holdet kommer der ekstra kontingent som bl.a. dækker udvidet træningstid.

Forældreinformation:
Udtaget konkurrencehold, hvor der lægges vægt på, at man kommer til alle træninger, samt hjemmetræning efter behov.

De første 2 uger er prøve træninger for nye gymnaster som ønsker at gå op holdet -efter de 14 dage vil vi trænerne vurdere gymnasten om de er egnet til holdet eller ej.

Der vil være et opstartsmøde i starten af sæsonen, hvor vi fortæller om at gå til TeamGym. På mødet skal der også vælges 2 forældre til at indgå i RTV (Ringsted TeamGyms venner). De to forældre skal stå for tilmelding til konkurrencer mm. Der er også forældre fra mini- og juniorpigerne repræsenteret i RTV, og da de er godt inde i sagerne, kan man trække på erfaring der 😊 

Om instruktørerne: 
Trænerne har stor erfaring, både selv som udøvere og som trænere.

De sætter en stor ære i at udvikle og dygtiggøre holdet – og har samtidig fokus på, at det skal være sjovt at gå til gymnastik.

Cecilie Marie Jensen (rytme) er selv gymnast. Hun har været træner på holdet her i et par år og er dygtig til at lave gode rytmeserier.

Stine Andersen (rytme) er tidliger gymnast og uddannet dommer i TeamGym. Har været træner i foreningen i mange år og er rytmetræner på holdet her. Stine træner også TeamGym minipiger aspirantholdet. 

Tim Hansen (spring) er tidligere springgymnast. Tim har været træner i foreningen i mange år både på på børnehold og på konkurrencehold. Tim er også springtræner på TeamGym mini piger og junior piger.

Trine Ploug Wagner (spring) er ny instruktør i foreningen. Hun har flere års erfaring som træner i Køge og vi glæder og meget over at hun nu har lyst til at være træner i RIF gym og byde hende velkommen i foreningen og på holdet. Trine har sine piger med sig Camille og Cimone der begge også er gymnaster i foreningen og hjælpetrænere på dette hold.

 
Kontakt trænerteam: 
stineschou15@hotmail.com 
Tlf: 40934252

Kendte datoer:
Lokalopvisning i februar/marts.
Der vil være konkurrencer og opvisninger i: december, januar, marts, april, maj og juni. De endelige datoer vil blive meldt ud hurtigst muligt ved sæsonstart

Andre udgifter:
Da det sociale er vigtigt på et hold, kan der også komme udgifter til sociale arrangementer.

 
Læs mere
Startdato
12.08.2021
Slutdato
18.06.2022
Tid/Sted
Torsdag 16:30-18:00 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Lørdag 10:30-12:00 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset
Pris
2500,00 kr.

  Ringsted IF Gymnastikafdeling - Tværalle 8 - 4100 Ringsted