Klubmodul henter siden
(28) TeamGym junior mix
Info
Holdnavn:                                    
TeamGym junior mix
 
Kategori:
Konkurrence/øvet hold
 
Alder (fødselsår):                      
13-15 år (2005-2007)
 
Beskrivelse:                                
TeamGym for er en gymnastikform der inkluderer et stort udvalg af spring på bane og trampet, samt rytmiske bevægelser af øget sværhed. TeamGym Juniormix bygger videre på det fundament der er etableret gennem micro-træningen, og grundspring sammensættes nu til kombinationer med målrettet instruktion på individuelt niveau. 
Træningen foregår intensivt og du skal derfor have lyst til at lave en masse gymnastik med træning 3 gange 2 timer om ugen.
Vi forventer at du deltager i alle træninger og udviser mødedisciplin.
 
TeamGym Juniormix er ikke et begynderhold og du skal derfor have dyrket gymnastik tidligere eller udvise et naturligt talent.
Ud over lyst til at springe, skal du have mod på at arbejde koncentreret med rytme.
 
Vi forventer at du hjemmetræner og at der er fuld forældreopbakning. Vi er et seriøst og ambitiøst konkurrencehold der arbejder for at etablerer et udvidet gymnastisk fundament i en tillidsfuldt og god atmosfære med fokus på gymnastik og holdånd.
 
Holdet træner én fredag om måneden (varierer). Datoer vil blive oplyst ved sæsonstart.
 
Forældreinformation:            
Træningen en som udgangspunkt lukket for forældre, men ved behov er man velkommen til at vente i glasburet. Der vi blive afholdt opstartsforældremøde hurtigst muligt efter opstart, hvor alle detaljer omkring træning, hjemmetræning og konkurrencer vil blive gennemgået. Ligeledes vil man her blive præsenteret for forældreforeningen og de forventninger vi instruktører har til både gymnaster og forældre. Der forventes fuld forældre opbakning og at træningen er prioriteret.
 
Om instruktøren:                      
Emil Woldger
Magnus Bryn
Josephine Rasmussen
 
Junior instruktører:
Emil, springinstruktør, har været instruktør på micro- og breddedrenge igennem en årerække, samt sidste del af juniorsæsonen 18/19. Er erfaren inden for konkurrence og brænder for udvikling og svære spring. Er aktiv gymnast på Seniorherrerne.
Magnus, springinstruktør, har været instruktør på juniordrengene i sæsonen 18/19 og brænder for udvikling og svære spring. Er aktiv gymnast på Seniorherrerne.
Josephine, rytmeinstruktør, har været instruktør på mini/juniordrenge gennem en årerække. Er fokuseret på at forfine drengenes rytmiske udtryk og har sans for detaljen. Forhenværende gymnast på Greve seniordamer.
 
Kontakt trænerteam:
jose210599@gmail.com
magnusgrenb@gmail.com                       
Læs mere
Startdato
10.08.2020
Slutdato
10.06.2021
Tid/Sted
Mandag 16:30-18:30 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Torsdag 18:00-20:00 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Fredag 19:15-21:15 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Lørdag 11:30-13:30 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 1325,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 2650,00 kr.
Næste rate forfalder
01.02.2021 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

  Ringsted IF Gymnastikafdeling - Tværalle 8 - 4100 Ringsted