Klubmodul henter siden
(21b) TeamGym minipiger
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Holdnavn:
TeamGym minipiger  
 
Kategori:
Konkurrence/øvet hold  
 
Alder (fødselsår):
10-12 år (2007-2009)  
 
Beskrivelse:
TeamGym minipiger er et hvor der arbejdes målrettet med både spring og rytmegymnastikken. Som gymnast på holdet skal du have lyst til at lave en masse gymnastik, og være indstillet på at træne tre gange om ugen, samtidig med noget moment og styrke træning derhjemme. Du skal have dyrket gymnastik tidligere, kan lave en araber flik, stå på hænder i længere en 2 sek. og have en form for styrke og smidighed.
Holdet deltager i TeamGym konkurrencer, og tager ud til opvisninger med videre.
 
Som konkurrencegymnast skal man kunne lide at presse sig selv, arbejde selvstændigt og holde til at vi som trænere også presser pigerne.Vi trænere har derfor en forventning til, at pigerne prioriterer træning, weekends træning, konkurrencer og opvisninger. Vi har de bedste ambitioner, men disse kan kun realiseres, hvis både træner og gymnast har samme indstilling, derfor ser vi også at pigerne træner hjemme, og at de kommer friske og veludhvilet til alle træninger.
  
 
Forældreinformation:
Ved hver sæsonstart er der forældremøde, det er obligatorisk og der skal mindst være en repræsentant pr. gymnast. Der vil her blive givet informationer om vores intentioner og mål som trænere, praktiske informationer om sæsonen og hvad i som forældre kan forvente, når man har et barn på et konkurrencehold.
 
Om instruktøren:
Vi er erfarne instruktører, som selv har lavet Teamgym gymnastik i mange år, samt været trænere i mange år. Vi kommer med masser af energi, og høje forventninger til jer. Ligeledes kan i have store forventninger til os. Vi brænder for at se pigerne udvikle sig både i gymnastikken, men også se deres udvikling i selvtillid og selvstændighed.  
 
Kontakt trænerteam:
Caroline Møller Andersen – Tlf: 29895405 – E-mail: caroline_bubey@live.dk
 
Periode:          
August-juni
 
Kendte datoer:
Lokalopvisning i februar/marts
Sommeropvisning i juni. 
Derudover 4 konkurrencer (dato ikke fastlagt):
1 i december, 1 i januar, 1 i marts og 1 i april/maj.
Træningsweekend i oktober/november og januar 
 
Andre udgifter:
Udgifter til konkurrencedragter, træningsdragt, træningsweekender, licens m.m. sv.t. ca. 5000-6000kr om året. Pigernes personlige konkurrencelicens er en del af prisen for at gå på holdet. 
 
 
Læs mere
Startdato
13.08.2019
Slutdato
09.06.2020
Tid/Sted
Tirsdag 18:00-20:00 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Fredag 17:00-19:15 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Søndag 13:00-15:30 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset
Pris
2850,00 kr.

  Ringsted IF Gymnastikafdeling - Tværalle 8 - 4100 Ringsted