Klubmodul henter siden
(20b) TeamGym micropiger
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Holdnavn:
TeamGym Micropiger
 
Kategori:
Konkurrence/øvet hold
 
Alder (fødselsår):
7-9 år (2010-2012)
 
Beskrivelse:
Konkurrencegymnastik er talentudvikling. Holdet henvender sig til piger som gerne vil yde en indsats både til træning og der hjemme. Det er en forudsætning, at du har gået til gymnastik før og allerede kan stå på hænder samt lave et araberspring.
Vi stiller op i Teamgym Talentrækkerne med to hold, vores 2. og 3. hold. Konkurrencen afvikles over to runder, begge runder på Sjælland. Alle gymnaster deltager i rytmeserie, men kun 6 springer i hver springomgang.
Vi stiller op i Teamgym Elite-rækkerne med ét hold, vores 1. hold. Holdet deltager i Regionalmesterskaberne samt to afdelinger af Danmarksserien. Alle gymnaster deltager i rytmeserie, men kun 6 springer i hver springomgang.
1. holdets træning forlænges med 30 minutter pr. træning, hvilket betyder de træner til kl.18.30 tirsdag og kl.17.30 fredag. Den forlængede træning sker når holdene er sat, efter ca. en måneds træning.
Alle 3 hold deltager i SjællandsCup i starten december.
 
Hjemmetræning: I perioder af sæsonen kan det være nødvendigt med hjemmetræning, hvilket både gælder rytme, spring og styrke. Hjemmetræning kan være nødvendigt for hele holdet eller for enkelte gymnaster. Det kræver god styrke at lave spring med fart på, så det er derfor vigtigt at det ligger til barnets natur at stå på hænder, lave vejrmøller eller anden form for træning dagligt.  
 
Yderligere info: Vi er seriøse, og vi forventer du prioriterer din træning højt. Det forventes man deltager til alle ekstra træninger (2-3 stk) samt alle konkurrencer (3-4 stk).
 
Konkurrencegymnastik kræver engagerede forældre. Holdet har en lukket facebookgruppe, hvor information fra trænere gives og evt. afbud til træning meldes.
 
I kontingentet er der indregnet dragt, licens, 3 x deltager gebyr til hhv. SjællandsCup december 2019, 2 afdelinger af Talentrækkerne/2 afdelinger af Danmarksserien. For piger som kommer på 1. holdet kommer der ekstra kontingent som bl.a. dækker udvidet træningstid.
 
Forældreinformation:
Udtaget konkurrencehold, hvor der ligges vægt på, at man kommer til alle træninger, samt hjemmetræning efter behov. Hvis i ikke nåede udtagelsen i maj, kan i prøve at kontakte os. Der vil være et opstartsmøde i starten af sæsonen, hvor vi fortæller om at gå til TeamGym. På mødet skal der også vælges 2 forældre til at indgå i RPV (Ringstedpigernes venner). De to forældre skal stå for tilmelding til konkurrencer mm. Der er også forældre fra mini- og juniorpigerne repræsenteret i RPV, og da de er godt inde i sagerne, kan man trække på erfaring der. 
 
Om instruktøren:
Trænerne har stor erfaring, både selv som udøvere og som trænere. De sætter en stor ære i at udvikle og dygtiggøre holdet – og har samtidig fokus på, at det skal være sjovt at gå til gymnastik.
 
Kontakt trænerteam:
Tlf.: 30736763, mail: jacobsonderris@gmail.com  
 
Periode:          
27. august – 19.juni
 
Kendte datoer:
Der vil være konkurrencer og opvisninger i: december, januar, marts, april, maj og juni. Nogle måneder er det alle tre hold der skal afsted, andre måneder kun et af holdene. De endelige datoer vil blive meldt ud på infomødet: fredag d. 13. september kl. 17.00-18.00             
 
Andre udgifter:
For nye piger, vil der være udgifter til køb af træningsdragt/hættetrøje. Da det sociale er vigtigt på et hold, kan der også komme udgifter til sociale arrangementer.
 
 
Læs mere
Startdato
27.08.2019
Slutdato
09.06.2020
Tid/Sted
Tirsdag 16:30-18:00 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Fredag 15:30-17:00 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset
Pris
1500,00 kr.

  Ringsted IF Gymnastikafdeling - Tværalle 8 - 4100 Ringsted