Klubmodul henter siden
TeamGym mini- og juniorpiger
TeamGym Minipiger Talent | 21A
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Kategori:

Konkurrence/øvet hold

 

Alder (fødselsår):

Mini 11-14 år (2010-2013)

Junior 14-17 år (2007-2010)

 

Beskrivelse:

TeamGym er konkurrencegymnastik, hvor 6-10 gymnaster på et hold dyster mod andre i tre forskellige discipliner; banespring, trampolinspring og rytmeserie. Konkurrencegymnastik er talentudvikling og henvender sig til piger der gerne vil yde en indsats både til træning og derhjemme.

Derfor er det vigtig du har gået til gymnastik før og selv kan lave et araberspring og en salto. Du må også gerne være tæt på at kunne lave en flik flak selv eller med en lille hånd til hjælp.

Vi trænere forventer at du øver aktivt derhjemme, både spring og rytmiske momenter, såsom balancer og sekvenser. Til træning arbejder vi med flik-flak, skruer og kraftspring, men også udførelsen af en rytmeserie til brug ved konkurrencen. Derfor forventes det at du kommer til træning, klar til at lære, og er en god holdkammerat.


Forældreinformation:

Konkurrencegymnastik kræver engagerede forældre. Holdet har en lukket facebookgruppe, hvor information fra trænere gives og evt. afbud til træning meldes.

I starten af sæsonen vil der blive afholdt et forældremøde, hvor I som forældre vil få informationer om hvad det vil sige at gå på et konkurrencehold, vigtige datoer og andre informationer omkring konkurrencer. Derudover forventes det at I forældre melder jer til praktiske opgaver som for eksempel tilmeldinger, bestilling af dragter, fællesarrangementer hvis det skal afholdes.


Udgifter

Følgende udgifter er med i kontingentet: leje af opvisningsdragt, konkurrencegebyr, gebyr til RTV (Ringsted Teamgym Venner - forældreforening) og licens.

Der kan være ekstra udgifter i forbindelse med ny træningsdragt til nye gymnaster eller udskiftning af størrelse samt træningsovernatning/dage og sociale arrangementer (Såfremt at det bliver planlagt i løbet af året)


Kontakt trænerteam:

stineschou15@hotmail.com

 


Læs mere
Startdato
15.08.2023
Slutdato
20.06.2024
Tid/Sted
Tirsdag 17:30-19:30 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Fredag 15:30-17:00 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset Lørdag 10:00-12:00 Ringsted Sportcenter, Gymnastikhuset
Pris
4200,00 kr.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram