2017/2018 14.08.2017  -  14.06.2018
Vejledning

Krudtugler Forår (KUC)

Forældre-barn Forårshold 

Dette er et nyt tiltag i Ringsted IF Gymnastikafdeling, et forårshold for både drenge og piger, der synes det er sjovt at bevæge sig sammen med mor eller far. Der vil være mulighed for at lave koldbøtter, hoppe i trampolin og udfordre motorikken på forskellige måder. Der vil ikke være træning søndag d. 29. april – ellers følger vi skolernes ferier og helligdage. Holdet har første træning 8. april 2018 og sidste træning 3. juni.  Holdet deltager IKKE i forårsopvisningen.

Alt der kræves er, at man har mod på bevægelse og et godt humør.

Vi ses!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Grand Prix pige/junior (GPpj)

 

Grand Prix Pige/Junior (årgang 2001-2006)
Elsker du at bevæge dig til musik og gå i spagat? Eller i hvert fald at øve dig i det ? Så er Grand Prix gymnastik måske noget for dig. Grand Prix gymnastik er en dansepræget gymnastikform til musik - både med og uden håndredskab (bold, vimpel, tøndebånd eller tov).
På holdet arbejder vi specielt med dans,ballet, smidigheds- og koordinationstræning, styrketræning, hop, spring over gulv, balancer og selvfølgelig håndredskaber.
 
Kom og vær med og få nogle sjove, gode og spændende oplevelser sammen med andre piger på din alder - både til træningen og når vi er afsted til konkurrencer og opvisninger.

Holdet stiller op til konkurrencer inden for Grand Prix Rytme - både til Sjællandsmesterskab og
Danmarksmesterskab. Her konkurrerer vi i én serie uden håndredskab og oftest også én serie med
håndredskab. Vi er et konkurrencehold og det er derfor vigtigt, at du passer din træning.
Ud over de faste træningstider har vi også nogle få ekstra træninger, som vil ligge op til konkurrencerne.

Du er altid velkommen til at komme og prøve at være med – så kan både du og vi se, om holdet er noget for dig. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har gået til gymnastik før, men du må også godt være nybegynder.

Vi anbefaler, at du kommer og prøver holdet inden du tilmelder dig.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om holdet: Mikala Vasehus Holck på mail eller telefon mikala.holck@mail.dk (tlf. 24 23 16 31) eller Mikala Klok Jørgensen
på mail: mijr@regionsjaelland.dk tlf. (2684 82 68)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Grand Prix mini (GPmi)

 

Har du lyst til at gå til en rytmisk form for gymnastik hvor der bliver lagt vægt på koordination, motorik, rytmik? Så er Grand Prix gymnastik lige noget for dig!

Grand Prix er rytmisk gymnastik, hvor vi tager til opvisninger og konkurrencer (SM og DM). Vi træner en gang om ugen, og du vil blive bedt om at lave lidt hjemmetræning. Der vil også komme nogle enkelte ekstratræninger.  Samtidig med at vi arbejder seriøst, har vi det sjovt og hyggeligt sammen.

For at gå på holdet, skal du være årgang 2006-2009. Du skal have lyst til at lære en masse nyt gymnastik, og være klar til at stille dig ud på gulvet til konkurrencer og opvisninger.

Der vil være ekstra udgifter til dragt, kørsel/forplejning til konkurrencer og konkurrencelicens.

Vil du høre mere, kan du kontakte Lone på telefon 3059 7977.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Grand Prix micro (GPmc)

Grand Prix Micro (årgang 2010-2012 (2013)) Vi er et nyt Grand Prix hold for de mindste piger.

Er du en pige, der kan lide rytme, ballet, glimmer, spagat og split? Så er Grand Prix gymnastik måske noget for dig!

Grand Prix gymnastik er en rytmisk konkurrencedisciplin. Vi tager til SM og DM og til opvisninger i løbet af hele året, så du skal være klar til at stå ude på gulvet, og gøre dit bedste, sammen med resten af dit hold.

Det er en dansepræget gymnastikform til musik. På holdet arbejder vi specielt med dans, ballet, smidigheds- og koordinationstræning, styrketræning, hop, spring over gulv og balancer. Vi skal træne seriøst, men samtidig have det sjovt :)

Du er altid velkommen til at komme og prøve at være med – så kan du se om holdet er noget for dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristina Groth på telefon 22175151 eller mail Thomas.groth@mail.dk

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring/Rytme piger 1-3 kl. (sP1/3)

Kan du lide at lave gymnastik og at have det sjovt med andre piger på din alder? Så kom og vær med på dette hold.

Vi skal øve håndstand, vejrmøller, araberspring, rytmeserier samt indledende øvelser til salto, flikflak og meget andet.

Holdet er ikke et konkurrencehold, men vil deltage i lokalopvisningen i starten af marts 2017  (Hertil vil der komme udgifter til en opvisningsdragt).

Holdet følger skolernes ferier.

Holdets træner kan kontaktes på as.nissen@hotmail.dk
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring/Rytme pige 4-6 kl (P4/6)
Dette er et breddehold for alle som har lyst til at lave gymnastik og have det sjovt sammen med andre piger på egen alder. Træningen vil foregå med rytme og masser af spring. Alle vil blive udfordret og få sved på panden, samtidig har vi et godt kammeratligt samvær. Vi træner 1 gang om ugen, er ikke et konkurrencehold, men vi deltager i lokalopvisninger og Søskovsstævnet.
 
Der kan forekomme ekstratræninger i weekender.
 
For spørgsmål kontakt Bestyrelsen
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring/Rytme pige 7-9 kl (P7/9)
Holdet er for alle som har lyst til at lave gymnastik og have det sjovt sammen med andre piger på egen alder.
Dette hold er for øvede gymnaster - og forudsætter at du kan lave en forlænssalto i minitrampolinen.
(hvis ikke, så skal du tilmelde dig holdet som starter før).
 
Træningen vil foregå med rytme og masser af spring. Alle vil blive udfordret og få sved på panden, samtidig har vi et godt kammeratligt samvær. Vi træner 1 gang om ugen, er ikke et konkurrencehold, men vi deltager i lokalopvisninger og Søskovsstævnet.
 
Der kan forekomme ekstratræninger i weekender.
 
For spørgsmål kontakt Bestyrelsen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring/Rytme (dr & pi) 0 kl. (sDP0)
Holdet er for både drenge og piger. Formålet er at have det sjovt med at dyrke gymnastik, men også at udvikle dig og din motorik yderligere. Der bliver både rytme og spring på trampolin og airtrack. Holdet vil gøre dig klar til endnu mere og sværere gymnastik. Du vil få gode gymnastikkammerater. Det bliver sjovt, men også lidt hårdt.
 
PS. Vi tilbyder at afhente børnene fra skolerne i nærområdet. Tilmeld denne service via hold 06c (Dagmarskolen), 06b (Sct. Joseph) eller 06a (Valdemarskolen).
 
For spørgsmål kontakt Træner Martin Damgaard på mail md@allikevej10.dk
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springdrenge 1-3 kl. (sD1/3)
Drengene på dette hold kan forvente træning der vil udfordre deres motorik og gymnastiske evner. Træningen vil bygge videre på det børnene allerede har lært og gennem sjov og udfordrende gymnastik styrke barnets fysik og lyst til at bevæge sig. Gymnasterne vil få lejlighed til lære Gymnastikhusets forskellige redskaber at kende og i trygge rammer udvide deres kendskab til de forskellige discipliner inden for gymnastikken.
 
Holdet er ikke et konkurrencehold. Har man lyst og mod til at prøve kræfter med konkurrencegymnastik kan man efter aftale med træneren blive udtaget til at træne på hold 26 microdrengene.
 
 For spørgsmål kontakt Træner Martin Damgaard på mail md@allikevej10.dk
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springdrenge 4-7 kl. (sD4/7)
Springhold (ej konkurrence) for alle drenge der kan lide at lave gymnastik. Holdet er for både nybegyndere og øvede. Kom og oplev hvor sjovt det er at være fælles om en sund og udviklende sport.
 
  
For spørgsmål kontakt Træner Martin Damgaard på mail md@allikevej10.dk
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring/Rytme Mix (SRmix)
Springgymnaster på 18 år eller derover. 

Vi skal som udgangspunkt have det sjovt med gymnastikken og sammenværet i og omkring salen. Her på holdet er der plads til alle som har lyst til at lave gymnastik, ligegyldigt niveau eller alder.

Eneste krav for at gå på holdet er at man arbejder når man er i salen, det vil være 2 timer med fuld fart på og masser af grin og sved.

Der vil være en grundig opvarmning for at bygge grundformen op, spring med forskellige opstillinger samt rytmiske bevægelse til musik.

Holdet starter med en weekendtræning for at lære hinanden og naturen omkring os at kende. Holdet vil deltage i minimum 2 opvisninger.

For spørgsmål kontakt Træner Jan Johansen på mail jan@optimize.nu
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym micropiger (TGmcP)

 

Konkurrencegymnastik er talentudvikling og kræver engagerede forældre. Holdet henvender sig til piger, som gerne vil yde en indsats både til træning og hjemme. Vi har afholdt prøvetræning og udtagelse af nye gymnaster i maj måned. Vi har bl.a. lagt vægt på at barnet er god til at høre efter/koncentrere sig og har følgende færdigheder:

1. klasse: kan svinge op på hænder samt lave et araberspring og er godt på vej med salto i stortrampolin

2. klasse: kan lave araberspring, kan stå på hænder i det fri, har god styrke samt er sikker i salto på stortrampolin

3. klasse: kan gå 3-5 skridt på hænder, har stor styrke, kan lave araberspring samt salto i minitrampolin uden modtagning

Vi stiller op i Teamgym talentrækkerne med 2 hold. Konkurrencen afvikles over 2 runder. Vi afventer det nye reglement, men forventer, at alle gymnaster skal deltage i alle 3 discipliner hhv. rytmeserie, spring på bane og spring på trampet

Førsteholdet deltager i Teamgym A-konkurrencer både kvalifikationsrunde samt 2 afdelinger af DM. Alle gymnaster skal bl.a. udføre en rytmeserie, hvorimod der i springomgangene kun er 6 springere i hver omgang. Førsteholdes træning forlænges med 30 minutter pr. træning.

Hjemmetræning:

Rytme: Du kan lide at lave rytmeserier. Balancer/rytmeserie øves hjemme mindst 2 x 5 minutter hver uge hele sæsonen.

Spring: Vi skal lave spring med fart på. Det kræver god styrke. Det er vigtigt det ligger til barnets natur at stå på hænder dagligt. Håndstand trænes hjemme mindst 1 minut dagligt.

Det forventes man deltager til alle ekstratræninger (3-4 stk) samt alle opvisninger (2-3 stk). Evt. afbud og info fra trænere foregår via lukket facebook gruppe.

I kontingentet er indregnet deltagelse i Helsinge Vintercup december 2017. Udover kontingent kommer der udgifter til dragt, licens, konkurrence deltagergebyrer samt sociale arrangementer.

For piger som udtages til 1. holdet kommer der ekstra kontingent som bl.a. dækker udvidet træningstid. Derudover kommer der udgifter til rejse-, fortæring- og overnatningsudgifter i forbindelse med konkurrencer.


 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym micropiger aspirant (TGmcA)
Står du ofte på hænder og laver vejrmøller - og kan du lide at lave rytmeserier, så er konkurrencegymnastik lige noget for dig.
Vi stiller op i Teamgym Talentrækkerne. Konkurrencerne afvikles over 2 runder i hhv. marts og april 2018. 

Alle gymnaster skal igennem 3 discipliner, hhv. rytmeserie, spring på bane og spring på trampet.
 
Det er vigtigt du har gået til gymnastik før og allerede kan lave en vejrmølle samt selv kan svinge op på hænder

Vi øver bl.a. følgende spring efter gymnasten niveau: indlæring af rulle, salto, håndstand, araber, forøvelser til flikflak.
Hjemmetræning: Det er en fordel at øve håndstand hjemme hver dag, men ikke et krav på dette hold.
 
Rytmeserie, balancer/momenter fra serie øves hjemme efter behov.
Vi er seriøse og forventer du passer din træning/giver afbud hvis du er forhindret. Info fra trænere samt afbud foregår via lukket facebookgruppe.

Udover kontingent kommer der udgifter til dragt, licens og konkurrencegebyrer.

Sæson kører fra september til maj 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym minipiger (TGmP)
Ringstedpigerne mini 
TeamGym konkurrencehold (årg. 04+05+06+07), hvor der arbejdes målrettet med både spring og rytmegymnastikken. Som gymnast på holdet skal du have lyst til at lave en masse gymnastik, og være indstillet på at træne tre gange om ugen. Desuden skal du have dyrket gymnastik tidligere. Holdet deltager i TeamGym konkurrencer, og tager ud til opvisninger med videre. Der kan forekomme udtagelse til holdet.
 
For spørgsmål kontakt træner Mickel Tobias Nielsen på mail mickekl.nielsen@live.dk
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym minipiger aspirant (TGmpA)
Står du ofte på hænder og laver vejrmøller - og kan du lide at lave rytmeserier, så er konkurrencegymnastik lige noget for dig.
Vi stiller op i Teamgym Talentrækkerne. Konkurrencerne afvikles over 2 runder i hhv. marts og april 2018. 

Alle gymnaster skal igennem 3 discipliner, hhv. rytmeserie, spring på bane og spring på trampet.
 
Det er vigtigt du har gået til gymnastik før og allerede kan lave en vejrmølle samt selv kan svinge op på hænder

Vi øver bl.a. følgende spring efter gymnasten niveau: salto, hoftebøjet salto, hofte halv, araber, araberflik, kraftspring.
Hjemmetræning: Det er en fordel at øve håndstand hjemme hver dag, men ikke et krav på dette hold.
 
Rytmeserie, balancer/momenter fra serie øves hjemme efter behov.
Vi er seriøse og forventer du passer din træning/giver afbud hvis du er forhindret. Info fra trænere samt afbud foregår via lukket facebookgruppe.

Udover kontingent kommer der udgifter til dragt, licens, konkurrencegebyr samt evt. sociale arrangementer. 

Sæson kører fra september til maj 


 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym juniorpiger (TGjP)

Ringstedpigerne junior

Juniorpigerne er et konkurrencehold som samarbejder og løfter i flok mod forårets konkurrencer.

Udover at arbejde med de 3 discipliner i TeamGym, arbejdes der også med at flytte pigernes grænser på det mentale, fysiske og sociale plan.

Der er mødepligt til alle træninger og arrangementer og det forventes at der vises stor disciplin og engagement.

Da det er et konkurrencehold er det op til trænernes vurdering at udtage den enkelte gymnast efter en evt. prøveperiode.

Udover kontingent kan der forekomme ekstra udgifter til dragt, overnatninger, trænings lejre mv.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym microdrenge (TGmcD)

 

Micro TeamGym er en gymnastikform der inkluderer et mix af spring på bane og trampet samt rytmiske bevægelser af forskellig sværhed. Grundet drengenes unge alder, lægger vi stor vægt på basis gymnastik som håndstand, mølle og salto, med målrettet instruktion på individuelt niveau. Træningen foregår intensivt og du skal derfor have lyst til at lave en masse gymnastik med træninger 2 gange 1½ time om ugen. Vi forventer at du deltager i alle træninger og udviser mødedisciplin. Du skal gerne have dyrket gymnastik tidligere. Ud over lyst til at springe, skal du have mod på at arbejde med rytme. Vi forventer at du hjemmetræner og at der er fuld forældreopbakning. 

Der kan forekomme udtagelse til holdet efter en periode, men vores mål er at alle drenge deltager i konkurrence i 2018. Samarbejde med micropigeholdet er etableret og vi håber på mulighed for at deltage i mix-konkurrence.
Hele holdet deltager fælles i forårs- og sommeropvisninger.

Udover kontingent skal der beregnes udgifter til dragter, konkurrencelicens, deltagergebyr, og evt. socialt arrangement/træningslejer.
 
Vi er et seriøst og ambitiøst konkurrencehold der arbejder for at etablerer et solidt gymnastisk fundament i en tillidsfuldt og glad atmosfære med fokus på gymnastik og sammenhold.

 Holdet trænes af Laura Mie Jensen, Morten Sletø Jessen, og Emil Woldger.

 Ved spørgsmål kontakt træner Laura Mie Jensen på mail: lauramie.jensen@gmail.com tlf.: 2094 4442

 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym mini/junior-drenge (TGmjD)

 

Konkurrencehold årgang 2003-2007

Teamgym er det perfekte mix af kraftfulde spring på bane og trampet samt rytmiske bevægelser. Der er tale om målrettet træning, du skal derfor have lyst til at lave en masse gymnastik og være indstillet på at træne 3 gange om ugen. Vi forventer at du kommer til alle træninger og udviser stor disciplin. Du skal have dyrket gymnastik tidligere, og ud over springdelen have mod på at arbejde med rytme. Vi forventer også du hjemmetræner, helst af egen lyst. 

Der kan forekomme udtagelse til holdet efter en prøveperiode, ligeledes kan der forekomme udtagelse til deltagelse i Teamgym konkurrencer.

Hele holdet deltager fælles i foråret og sommerens opvisninger.
Udover kontingent skal der beregnes udgifter til dragter, konkurrencelicens, samt træningslejr.
 
Vi er et seriøst og ambitiøst konkurrencehold der vægter sammenhold og kammeratskab højt.
 
Holdet trænes af Mads Henriksen, Christian Striboldt, Jakob Søndergaard og Josephine Rasmussen.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym seniorherrer (TGsH)

Holdbeskrivelse, træningsskitse og plan for rejse (Festival del Sole, Riccione, Italy, juli 1 to 7, 2018) følger i løbet af juli,

Kontakt gerne instruktør Henrik Striboldt (tlf 29446065, mail henrik_striboldt@hotmail.com) for mere information.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hjulet aspirant A (h-a-A)
Begynder/Let øvede. 
Hjul/Rhônrad er æstetisk gymnastik. Når du træner i hjulet, udvikler du koncentration, koordination, balance, styrke og æstetik. På nybegynderholdet lærer du de grundlæggende øvelser og teknikker som gymnastikken kræver. Du vil grundigt og sikkert blive oplært til du selv har fuld kontrol over hjulet. Du starter naturligvis med lidt lette øvelser, men du vil opleve, at det hurtigt går fremad. På dette hold træner du sammen med vores øvede gymnaster. Det er en stor fordel, at I kan inspirerer hinanden. Vi har det sjovt og har godt sammenhold, som du hurtigt bliver en del af.
Du går som minimum i 1. klasse for at starte på holdet. Hvis du går i 0. klasse og ønsker at gå til hjulgymnastik kan vi kontaktes på naolars@os.dk eller 24466396/27513607.
Se vores hjemmeside på: http://www.xnrhnrad-xxa.dk/
 
For spørgsmål kontakt Træner Naomi Takeuchi Lassen på mail naolars@os.dk 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hjulet aspirant B (h-a-B)
Begynder/Let øvede.
Hjul/Rhônrad er æstetisk gymnastik. Når du træner i hjulet, udvikler du koncentration, koordination, balance, styrke og æstetik. På nybegynderholdet lærer du de grundlæggende øvelser og teknikker som gymnastikken kræver. Du vil grundigt og sikkert blive oplært til du selv har fuld kontrol over hjulet. Du starter naturligvis med lidt lette øvelser, men du vil opleve, at det hurtigt går fremad. På dette hold træner du sammen med vores øvede gymnaster. Det er en stor fordel, at I kan inspirerer hinanden. Vi har det sjovt og har godt sammenhold, som du hurtigt bliver en del af.
Du går som minimum i 1. klasse for at starte på holdet. Hvis du går i 0. klasse og ønsker at gå til hjulgymnastik kan vi kontaktes på naolars@os.dk eller 24466396/27513607.
 
Se vores hjemmeside på: http://www.xnrhnrad-xxa.dk/
 
For spørgsmål kontakt Træner Naomi Takeuchi Lassen på mail naolars@os.dk
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hjulet Konkurrence (h-K)
Konkurrencehold for øvede gymnaster. Seriøs grundtræning. Vi træner alle øvelser fra bunden. Du lærer at udføre øvelserne korrekt og flot. Du opnår sikker kontrol af krop og hjul, så du kan køre serier med et flot æstetisk flow. Du lærer de nødvendige regler og retningslinjer, så du har mulighed for at deltage i internationale konkurrencer. 
 
Se hjemmeside www.rhönrad.dk 
 
For spørgsmål kontakt Træner Naomi Takeuchi Lassen på mail naolars@os.dk
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hjulet Show +12 år (h-S)
 
 
På dette hold lægger vi hovedvægten på visuelle flotte shows og vi tæller ikke point.
Vi elsker opvisninger og publikum elsker os!
Vores hold hedder Art of Circles og du kan finde os på Facebook.
Vi træner hovedsagligt i gymnastikhjul(Rhönrad) og Cyrwheel, men træner også flotte elementer og
små serier på gulv.
Vi træner teknikken fra bunden, så du udvikler balance, sikkerhed og æstetik i hjulene og i
gymnastikken uanset om du vælger Rhönrad eller Cyrwheel.
Vi tager ud til mange opvisninger, ca. 10-12 gange i løbet af sæsonen. De fleste ligger i foråret. Du skal
have lyst til at optræde og have lyst til at udvikle dit talent på ”scenen”. Vi deltager i DGF`S
Gymnasternes dag, DGI Forårsopvisninger og lignende stævner, samt lokale opvisninger på Sjælland.
Vi pakker og transporterer selv vores redskaber.
Op til opvisninger vil der være ekstra træning som det forventes, at du deltager i. Der vil være udgifter
til showdragt, træningsdragt, sko og evt. transport til opvisninger.
Vi har et godt sammenhold, som du hurtigt bliver en del af. Vi lægger vægt på kvalitet i gymnastikken
og det perfekte show, men der skal også være plads til humor og et godt grin. Både træning og shows
skal være gode oplevelser for alle.
For spørgsmål kontakt træner Hanne Lise Bundgaard på mail showteamaoc@gmail.com eller
telefon 2190 8342
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hjulet Show 8-10 år (min. 145c (H-Sb)

Hjulet Show 8-10 år (min. 145cm)

se beskrivelse for Hjulet Show
 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motionsherrer (mH)
Det er ”gamle“ drenge, som kommer for at få sved på panden, muskler og sener strukket igennem, og pulsen i vejret. Den enkelte lektion starter med opvarmning og gymnastiske øvelser til musik, hvorefter der arbejdes med styrke og bevægelighedstræning. Der spilles hockey eller anden boldaktivitet og træning afsluttes med afspænding og et par gode historier.
 
For spørgsmål kontakt Træner Martin Damgaard på mail md@allikevej10.dk
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ældreidræt (Æi)
Glad seniorgymnastik. Fra kl. 9.30 til 10.45 i Hal A - varieret opvarmning, smidighedsøvelser og styrketræning med forskellige redskaber. Kl. 10.45 til 12.00 folkedans eller forskellige boldspil, tæppecurling og boccia. Hele trænerstaben ønsker alle hjertelig velkommen.
 
For spørgsmål kontakt Træner Berit Larsen på mail traesko1945@gmail.com eller træner Hans Ove Larsen på mail hansolarsen@mail.dk
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Tirsdagsholdet (TH)
Tirsdagsholdet - lukket hold
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Passivt medlemsskab (pm)
Opret passivt medlemsskab for sæson 2017-2018.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

RIF-medlemsskab for efterskole (ek)
Tidligere RIF-GYM medlemmer som nu går på efterskole kan tilmelde sig her, og fortsat være tilknyttet og frit træne med på sit gamle hold, når man er hjemme på fri-weekend.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Afh SFO Dagmarskolen (afh)
Tildmeld her for afhentning fra Dagmarskolen - kun 0.-klasse. Vores instruktører tilbyder at afhente børnene, og gå i samlet flok til Gymnastikhuset. Det er en gratis service. Nærmere info om tid/sted følger inden sæsonstart. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Afh SFO Sct. Joseph skole (afh)
Tildmeld her for afhentning fra Sct. Joseph Skole - kun 0.-klasse. Vores instruktører tilbyder at afhente børnene, og gå i samlet flok til Gymnastikhuset. Det er en gratis service. Nærmere info om tid/sted følger inden sæsonstart. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Afh SFO Valdemarskolen (afh)
Tilmeld her for afhentning fra Valdemarskolen - kun 0.-klasse. Vores instruktører tilbyder at afhente børnene, og gå i samlet flok til Gymnastikhuset. Det er en gratis service. Nærmere info om tid/sted følger inden sæsonstart. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)