Info
Holdnavn:
Grand Prix mini 8-10 år (Team Litchi)  
 
Kategori:
Konkurrence/øvet hold 
 
Alder (fødselsår):
8-10 år (2011-2013)  
 
Beskrivelse: 
Hvis du godt kan lide split, spagat, rytme, gymnastik, glimmer og flotte dragter, så er grand prix gymnastik måske noget for dig.
På Team Litchi er vi piger i alderen 8-10 år, der hvert år stiller op til konkurrencer som Danmarksmesterskaberne og Sjællandsmesterskaberne. Vi deltager også i forskellige opvisninger, hvor vi viser vores to serier, vi har øvet os på gennem året.
Vi har alle gået på holdet før, enten én, to eller tre sæsoner. Vi træner mod konkurrencerne og øver os på at blive bedre, men selvfølgelig også med plads til hygge og sjov.
Til træning laver vi f.eks. smidighedstræning, ballet, løb, styrke, lidt leg, og en masse serie. Hvert år har vi en serie uden håndredskab og en serie med håndredskab. Hvis holdet lyder som noget for dig er du velkommen til at kontakte os instruktører på mail eller SMS.
Det vil være en fordel at have gået til gymnastik eller dans før.  
 
Forældreinformation:
Da Grand prix gymnastik er en konkurrencesport er det vigtigt med god opbakning fra forældrene. Dette gælder hjælp til at prioritere træningen i hverdagen, samt hjælp til konkurrencer og opvisninger. Det kan F.eks. være med kørsel til konkurrencer og heppekor. Generelt forventes der at gymnasterne deltager til alle konkurrencer og så vidt muligt alle opvisninger. Dette fordi det er en konkurrencesport, og fordi det styrker sammenholdet blandt pigerne at få nogle gode oplevelser sammen.
 
Træningerne foregår uden forældre i hallen. 
 
Om instruktøren: 
Vi er et trænerteam bestående af to instruktører, som begge har dyrket grand prix gymnastik i flere år. Vi går stadig til grand prix og deltager derfor også selv i konkurrencer og opvisninger. Vi holder meget af at lave serier til pigerne, og se dem udvikle sig gymnastisk. Denne sæson er vores tredje sæson som trænere på team Litchi. 
 
Kendte datoer:                            
Kendte datoer for konkurrencer mm. bliver udmeldt i starten af sæsonen. 
 
Andre udgifter:                            
I kontingentet er leje af dragter inkluderet. Dog kan der forekomme ekstra udgifter i løbet af sæsonen .
 
Kontakt trænerteam:
Hvis der er spørgsmål eller man ønsker at deltage til prøvetræning i starten af sæsonen, er man velkommen til at kontakte os trænere på mail: 
 
Frederikke Bro: Frederikke.bro@gmail.com
Natascha Mejnert: Nataschamejnert@gmail.com
 
Eller SMS
 
Natascha Mejnert: 41815828
Frederikke Bro: 50418151 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Grand Prix mini 8-10 - (33)
Tirsdag Tid: 16:15 - 18:15
Sted: Ahorn, Hallen
Torsdag Tid: 16:15 - 18:15
Sted: Ahorn, Hallen
Instruktør: Frederikke Bro / Natascha Mejnert /
Periode: 11.08.2020 - 03.06.2021
Tilmeldte: 9/18
Rater: 2
Ratepris: 1725 kr.
Engangsbeløb 3450 kr.
Tilmeld
  Ringsted IF Gymnastikafdeling - Tværalle 8 - 4100 Ringsted