Info

Mini-Junior drenge

Konkurrencehold årgang 2002-2008 (man kan deltage som årgang 2009 efter aftale)

Mini/Junior TeamGym er en gymnastikform der inkluderer et stort udvalg af spring på bane og trampet samt rytmiske bevægelser af øget sværhed. Mini/Junior TeamGym bygger videre på det fundament der er etableret gennem micro-træningen og grundspring sammensættes nu til kombinationer med målrettet instruktion på individuelt niveau. Træningen foregår intensivt og du skal derfor have lyst til at lave en masse gymnastik med træninger 3 gange 2 timer om ugen. Vi forventer at du deltager i alle træninger og udviser mødedisciplin. Mini/Junior TeamGym er ikke et begynderhold og du skal derfor have dyrket gymnastik tidligere. Ud over lyst til at springe, skal du have mod på at arbejde koncentreret med rytme. Vi forventer at du hjemmetræner og at der er fuld forældreopbakning.

Der kan forekomme udtagelse til holdet efter en periode, men vores mål er at alle drenge deltager i konkurrence i 2019. Hele holdet deltager fælles i forårs- og sommeropvisninger.

Udover kontingent skal der beregnes udgifter til dragter, deltagergebyr, og evt. socialt arrangement og træningslejr.

Den personlige konkurrencelicens til GymDanmark er indeholdt i kontingentet. 

Vi er et seriøst og ambitiøst konkurrencehold der arbejder for at etablerer et udvidet gymnastisk fundament i en tillidsfuldt og glad atmosfære med fokus på gymnastik og holdånd.

Holdet trænes af Laura Mie Jensen, Morten Sletø Jessen, Christian Striboldt, Josephine Rasmussen, Magnus Brynjulfsen og Oscar Bergmann.

Ved spørgsmål kontakt træner Laura Mie Jensen på mail:
lauramie.jensen@gmail.com tlf.: 2094 4442
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
  Ringsted IF Gymnastikafdeling - Tværalle 8 - 4100 Ringsted