Info

 

Micro-drenge

Konkurrencehold årgang 2009-2012

Micro TeamGym er en gymnastikform der inkluderer et mix af spring på bane og trampet samt rytmiske bevægelser af forskellig sværhed. Grundet drengenes unge alder, lægger vi stor vægt på basis gymnastik som håndstand, mølle og salto, med målrettet instruktion på individuelt niveau. Træningen foregår intensivt og du skal derfor have lyst til at lave en masse gymnastik med træninger 2 gange 1½ time om ugen. Vi forventer at du deltager i alle træninger og udviser mødedisciplin. Du skal gerne have dyrket gymnastik tidligere. Ud over lyst til at springe, skal du have mod på at arbejde med rytme. Vi forventer at du hjemmetræner og at der er fuld forældreopbakning.

Der kan forekomme udtagelse til holdet efter en periode, men vores mål er at alle drenge deltager i konkurrence i 2019. Hele holdet deltager fælles i forårs- og sommeropvisninger.

Udover kontingent skal der beregnes udgifter til dragter, deltagergebyr, og evt. socialt arrangement.

Den personlige konkurrencelicens til GymDanmark er indeholdt i kontingentet. 
 
Vi er et seriøst og ambitiøst konkurrencehold der arbejder for at etablerer et solidt gymnastisk fundament i en tillidsfuldt og glad atmosfære med fokus på gymnastik og sammenhold.
Ved spørgsmål kontakt bestyrelsen.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
  Ringsted IF Gymnastikafdeling - Tværalle 8 - 4100 Ringsted